Säkra uppställningsplatser med eluttag

Hos oss kan du hyra en rymlig uppställningsplats för din Husbil, Husvagn eller Båt.  Vi vill att ditt fordon skall stå säkert, därför finns våra uppställningsplatser på bevakat område med stängsel och inne i en stor lagerbyggnad.
Våra uppställningsplatser finns centralt belägna i Arboga, nära E18/E20, och bevakas dygnet runt.

  Kontakta oss för mer information!

  Priser för  UPPSTÄLLNINGSplatser

  UPPSTÄLLNINGSPLATSER i Arboga
  20 kvm, kallt, inomhus 715 kr/mån
  20 kvm, varmt, inomhus 1775 kr/mån
  UPPSTÄLLNINGSPLATSER i Västerås

  tyvärr har vi inga platser än.

  FAQ

  Vad gäller för min uppställningsplats?

  När kan jag komma till mitt fordon?

  I princip när som helst, men för att visa hänsyn till grannar i området har vi öppettider mellan 6:30-23:00. Du kan alltså hämta och lämna ditt fordon när du vill under mellan dessa tider på dygnet.

  Hur stora är uppställningsplatserna

  Platserna är vanligtvis ca: 20 kvm stora (3,4mx6m). Har du ett längre fordon än 6m, kan vi ordna en plats för det också, men det kan betyda något högre hyra.

  Får jag tvätta mitt fordon?
  Nej, tyvärr. Vi vill bidra till att hålla miljön ren, där vi finns. Därför ber vi dig att ta ditt fordon till en tvättanläggning, om du vill göra rent det med vatten och tvättmedel.
  Får jag koppla in byggfläkt eller annan värmekälla ansluten till el?

  Vi har som idé att hålla ett fast pris inklusive el för belysning och batteriladdning, så att du vet exakt vad din plats kommer att kosta varje månad. Därför vill vi inte att du kopplar in extra eldrivna värmekällor.

  Vad är uppsägningstiden?

  Uppsägningstiden är 3 månader efter att du har hyrt din plats i 9 månader. Den kortaste perioden som du kan hyra är alltså 12 månader.

  Saknas din fråga här? Fråga oss direkt!

  Exempel på uppställningsplatser