070 / 5916663 info@mekenfastigheter.se

Litet kort om oss

Meken är ett familjeföretag som startades 2008, men egentligen har en lång historia i Arboga som går ända tillbaka till 1858.

Kärnan i fastighetsbeståndet i Meken var ursprungligen en del av det tillverkande företaget Arboga-Darenth Group, som bildades1982 genom en rekonstruktion av Arboga Mekaniska Verkstad (grundat 1858).

Idag äger vi hela det industriområde, kallat Mekenområdet, som Arboga MekaniskaVerkstad tidigare var verksamt på. Intill industriområdet finns även flera tidigare arbetarbostäder av vilka två ägs av Meken Fastigheter. När den industriella verksamheten i Arboga Darenth förvärvades av Nederman under 2008 bestämde vi oss för att formellt separera fastigheterna till ett eget bolag.

Ett familjeföretag med snabb och vänlig service

Idag äger och förvaltar vi flera bostadshus i Arboga. Vi strävar efter att erbjuda den högsta nivån av byggnadsunderhåll och personlig service till alla våra hyresgäster.

Meken Fastigheter erbjuder också en mängd attraktiva lokaler för kontor och industri, lager, mekplatser, fordonsparkering och förvaring vid Meken Industripark i Arboga.

Välkommen till Meken Fastigheter AB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till oss. Vi svarar gärna!

Meken Fastigheter AB

Jädersvägen 39
732 34 Arboga
Tel: 070-5916663
info@mekenfastigheter.se